soalan/sekadar berkongsi cerita

sya bru nikah dgn husb bulan 20/12/19 lalu , 2minggu lebih selepas pernikahan kami sya sering sakit bahagian bawah perut , sya pergi klinik dan d sahkan mengandung , adakah sya bunting pelamin? tp bkn itu sja persoalannya skrg ni. sya pernah sakit sekali bahagian bwah perut dan tpksa d hntar ke emergency , doktor cek sya ada jangkitan kuman pada air kencing dan dlm masa yg sama doktor scan langsung xnmpak kantung , sya tau kandungan msih bru tp sya juga risau kemungkinan sya hamil luar rahim? sya ada simptom yg selalu sakit bahagian bawah perut , bkn selalu tp setiap hari? sya takut sya risau , sya sayang kandungan ni?

4 Balas

Ad kluar darah ke??

4y ago

Kes awk sme mcm sy.. Scan 4 week xnmpk.. Doc suspeck ectopic pregnancy.. Lpas selang 2 minggu sy scan blik kt klinik swasta.. Alhamdulillah ok xde masalah.. Sy pun blum buat buku lg