nak tanye?..

sya baru mengadung ank first.sekarang sya da 25week da.sya tadi p chek up.doktr mrh sbb bert bdn saya naik xmenten mcm dia nk..mkanan apa yg perlu sya mkn.sya lama xmkn leps bulan puasa xlalu nk mkn ubt doktr bagi tu zensofer..

26 Balas

Sama.. malam2 sy cuba elakkn nasi. Makan oat. Kalau tak.. pagi ptg malam nak nasi..

5y ago

Sy pun selera mkn nasi je..benda lain xbleh masuk..harap la berat xnaik mendadak🤭ank no bpe sis?

knp doktor nk mrh2 .. spatut nya doktor kena bagi nasihat dan sokongan . .

Aduhai doktor pun kena faham baru lepas raya. Awak cakap je awak ada selera

Its okay mumy.. buat nono je,, yg penting size n berat baby normal😊

Kalau saya doktor nak marah, marah lah saya buat bodo Jew.

Kena kurangkan nasi.. Makan oat

klu sya pla trun naik brat bdn

klu sya trun naik brat bdn