tolong sya

Ank sya bru 19 hri..hri ni cek kuning dia turun dh tpi dia dmam pulak nyaris nk tahan wad tpi sya x nk sya bgi alasan skrg musim panas maybe tu sbb bdn dia pnas sya x nk..mcm mne nk turunkan panas dia ade cra x atau petua ke??

2 Balas

Knpa xnk baby kna tahan?😅 Lg bgs baby tu di pantau btl dgn doktor ..mcm sy,baby demam tp sy xfkir mngkn sbb cuaca. Skli sy bawa p hospital baby sy trkena jangkitan kuman dkt paru2. Sis,ank sakit jgn fkir sbb cuaca la ,ini itulah ..jgn jd mcm sy sbb cuai . Better g hospitl klu ank sakit

caranya..buka baju anak jerlum dengan air asam jawa mula dari kaki sampai kepala.. setiap masa cek suhu dia.