Confius..

sya ad msalah period x tratur...8.8.19 sya start period,hbis period pda 15.8.19..., 28.8 sya cek upt naik 2line tpi kabur, lpas 2mnggu cek upt lgi jdi negatif...skrg masih x period lgi...,breast rsa skit,perut pon rsa x selesa,tekak ad loya2 sikit tpi x muntah..., knp jdi mcm tu ye?

Confius..
20 Balas

Perkongisan kepada yg ada msalah period xteratur. Prgi jmpa pakar sakit puan. Mcm sy pn period xtratur. Doc scan telur xmtg sbb ada msalah pcos. So doc akn bg ubat clomid 5 bji untuk mtgkn telur. Mkn brmula hari kedua period smpai hari ke enam. Lps tu brsama suami pada hari ke 14,16 dan 18 slps period. Selang sehari supaya air mani pekat dan brkualiti. Alhamdulillah sy dh pregnant 7weeks

Sya punya period pon tk teratur lepas guna perancang,kdg 2bln miss period tp awal thn tu saja2 cek upt double line tp yg sebelah kabur cam sis ni dan skg Alhamdulillah+ pregnant dah 36weeks 😄

negatif, jarang false positive ..kalau betul ngandung sis akan dapat line terang, saya pun jadi haritue..sebelum buat test semula next month, dan lekat yang sekarang dah 31 week.hehe

Sma kes mcm sya ... Paz tu alhamdulillah cek guna upt clearblue digital trus klua result pregnant 2weeks..skrg sye dh 24week4days (6months)..😊

Check UPT buat ape eh? Dah lewat datang haid ke? Skurang2nya masa yg ssuai 2minggu lewat baru blh check UPT.

Awak x kn dpt jawapan tepat kat sini melain kan awak pergi ke klinik berjumpa doktor.

Habis haid 15.8 tapi 13hari lps tu check UPT. Blm sebulan lagi circle haid. 🤦‍♀️..

5y ago

Kan. Tak phm langsung apa yg diujinya hari ke13 lps haid. Ingtkan salah bace. Adoiila.

taniah sis tu tanda megadung tp awl lgi so baik g cek untuk pastikn brapa minggu

Try skli lg tgk cmna tp kdg2 hormon yg bt kn xdtg period..Klu rse was2 g kk

Cuba ke klinik untuk kepastian sis.. semoga ada berita gembira🤗