Confius..

sya ad msalah period x tratur...8.8.19 sya start period,hbis period pda 15.8.19..., 28.8 sya cek upt naik 2line tpi kabur, lpas 2mnggu cek upt lgi jdi negatif...skrg masih x period lgi...,breast rsa skit,perut pon rsa x selesa,tekak ad loya2 sikit tpi x muntah..., knp jdi mcm tu ye?

Confius..
20 Balas

Macam positif dah tu sis. X apa tunggu lagi beberapa hari sis

Mcm positive.. Try lagi nextweek sis.. Atau p klinik terus.

Check upt lg sis.. mungkin juga mengandung tu..

Pergi klinik untuk kepastian. Moga ada rzki ya

tgok mcm positive.. tp nti Cuba test lg sis

Cuba check maybe ada rezeki tu

Taniah sis

p klinik je cek .. x payah pakai benda alah tu ..

Sis yg jd line double tu sbb hormon sis slps waktu subur...sis cek slpa period mg akn double line sbb hcg tggi slps period dimana waktu subur...adoii sis..nk cek kalo da lewat 2ggu dri tarikh period..ni cycle period pun x hbs lagi...

Mgkn gangguan hormon kot..mcm sye buat test 6/9, lewat period baru 1 hari naik double line, test lg hari ni -ve plk..huhu..btl2 mainkn perasan..😅

5y ago

Haha..aah..x boleh nk mengharap sgt..