Confius..

sya ad msalah period x tratur...8.8.19 sya start period,hbis period pda 15.8.19..., 28.8 sya cek upt naik 2line tpi kabur, lpas 2mnggu cek upt lgi jdi negatif...skrg masih x period lgi...,breast rsa skit,perut pon rsa x selesa,tekak ad loya2 sikit tpi x muntah..., knp jdi mcm tu ye?

Confius..
20 Balas

Perkongisan kepada yg ada msalah period xteratur. Prgi jmpa pakar sakit puan. Mcm sy pn period xtratur. Doc scan telur xmtg sbb ada msalah pcos. So doc akn bg ubat clomid 5 bji untuk mtgkn telur. Mkn brmula hari kedua period smpai hari ke enam. Lps tu brsama suami pada hari ke 14,16 dan 18 slps period. Selang sehari supaya air mani pekat dan brkualiti. Alhamdulillah sy dh pregnant 7weeks