Gambar

Sy x suka nak komen lebih2. Pada yg suka kongsi gmbr2 tu x dak masalah but please momy2 jangan kongsi gmbr yg.... (x senonoh). Tahu tu hak masing2 tapi sebagai wanita n bakal2 ibu kenalah jaga jugak hal2 yg sensetif ni. Sy jenis yg suka buka app mommy ni sebab byk ilmu yg sy bole ambik kat sini tapi kalau dah ada yg kongsi mcm tu.. aduh.. ??‍♀️.. malulah.. sy yg tgok sy yg malu. Kalau ia pun nak bertanya.. jgn sertakan gmbr mcm tu. Dalam ni bkn semua momy2 kan.. mesti ada yg ' Boboiboy'.. ?.. so lepas ni be careful.. nak upload bole tapi bagilah gmbr yg elok.. rasanya dah ada org yg kongsi pasal ni.. ?.. takkan x baca kot... ?.. apa2 pun semua yg hamil semoga kandungan baik2 aja ya... yg x dak rezeki tu InshaaAllah akan ada yg lagi terbaik utk anda. Usaha doa tawakal.. okey.. ?.. ingat.. jangan upload gmbr yg kurang2 elok tau.. x baik utk tatapan umum.. teguran kasih syg.. bye²... ??

9 Balas

Malam nie saje bermacam2 post ada.. haha.. masalah krt la.. haih macam2 lah.. ayoo.. nak scroll cari info yg berguna ade je yg tah ape2 yg lalu😓