NSFW (SENSITIVE PHOTOS)

Salam.. nak ty lah kt admin, lately ni byk gambar² yg bg sy agak meloyakan tekak. Fungsi NSFW tu dh xde function lg ke cmne?? Tlg lah mommies² sekalian.. kesian lh kat ibu² yg tgh mengalami morning sickness kt dlm group ni.. Agk² lh ye klu nk post gmbr yg mcm tu. Gmbr² tu sbnrya bkn utk tontonan umum, tnjuk kt doctor org yg lebih pakar.. Allahu... Bertimbang rasa lah sikit..!

2 Balas

Ada function klo org yg prihatin, tp klo xsgja tu boleh dmaafkan utk first time. Tp klo bkali dh tegur, dan xfhm hurm xtau la nk kata apa. Dan sy juga bukan admin, tp sgja komen utk up tuan punya status.

Maybe sis boleh bagi feedback kat admin pd bahagian feedback apps