Kantung jatuh

Assamualaikum. Sorry kalau gmbr menggelikan sikit. Malam tu jatuh kantung seketul bulat tkde ppecah2 tapi sy tak ambik gmbr. Lepastu pagi esoknya turun mcm ni pulak. Adakah ni kantung yg kedua? Kembar ke? (Pagi tu sy saja2 ja ambik gmbr ingat darah ketul biasa atau sisa2 yg malam tadi tu je) Sy tak smpat tanya doc kat hosp tu sbb pun lupa yg sy ada ambik gmbr pagitu. Ni dah balik rmh baru sy belek balik gmbr kat galeri bila zoon nmpk mcm ni.

Kantung jatuh
1 Balas

mcm uri. kena confirmkan dgn doktor untuk cek dah habis keluar ke belum

11mo ago

Oo oritee ☺️ sy pelik sbb nmpk putih2 tu cm rupa kantung