suami tidak bernafsu

sy umur 28 tahun.sy berkahwin sudah 2 tahun.sy masih berttc sebab misscarriage sudah 3 kali.suami umur 36 tahun.sy jarang sangat melakukan seks dengan suami.sebulan kadang sekali kadang tiada langsung.kami tinggal serumah bukan jenis pjj.tapi nafsu suami untuk bersama kurang.ada tips x,untuk suami ingin melakukan seks?sy sedih sebab xlame lagi sy akan masuk 30an.anak belum ade lagi.walaupun sy sudah 3 kali misscarriage sy ingin mencuba selagi ade rahim.period sy regular.mungkin rahim sy lemah.tetapi suami tiada nafsu untuk melakukan seks.atau sebab faktor umur kurangnya seseorang itu melakukan seks?sy malu untuk berborak hal ini dengan suami sebab hal ini sensitif.walaupun sudah 2 tahun berkahwin perasaan malu itu masih ade sebab kita wanita.

24 Balas

mungkin sis bleh beli baju yg seksi sikit, n ada je jual perfume utk merangsang nafsu lelaki ni .. alhamdulillah sya stiap mlm mmg pakai perfume tu sbb tau hehe nafsu perempuan ni kuat dari lelaki .. itu fakta, be open mind dlm ni .. sbb tau lelaki ni sembang je lebih, tp atas katil biasa² je .. UAI pn ckp mcmtu .. so apa yg sya buat, sya beli baju tido yg mengghairahkan, even xselesa, tp demi hubungan yg halal, takde mslh bleh sgt² .. kdg kt social media belambak pmpuan pakai bikini 👙 n seksi, so tugas kita sbgai pmpuan tarik perhatian suami dgn pakai pakaian yg mcmtu .. kdg tu nampak la gambar pmpuan seksi lalu kt acc social suami, klu dia follow auto nnt sya block pmpuan tu 🤭 sbb nak jaga pandangan suami .. kt tmpt keja xkira lg, tp mana yg kita mampu kita buat, kita halang .. mcm suami sis kann dia ketagih porno, so sis kna cari alternatif mcm video porn tu, mksud sya mungkin dari segi skill godaan n cari titik kelemahan llki .. even kita pmpuan pn ada titik kelemahan kita, pantang disentuh dkt area G-spot auto rsa mcm nak² lagi .. haa mcm tu jugak suami ni .. kita try perbaiki hubungan di ranjang .. sbb seks ni penting, benda ni mempengaruhi kehidupan rumahtangga .. sbb tu adalah mkanan bg batin kita .. n UAI ada ckp .. sekurang²nya berjimak ni 4x seminggu .. sbb nak hasilkan sperma yg sihat n elak dari mati pucuk ..

2y ago

perfume tu beli dkt mane sis?4x sminggu.untung sape yg dpt.ini sbulan skali pun belum tentu😞baju seksi sgt malu nk pakai even dh halal.mse bsame pun xsuke bilik ade lampu just buke lampu tdur je.sbb malu.