suami tidak bernafsu

sy umur 28 tahun.sy berkahwin sudah 2 tahun.sy masih berttc sebab misscarriage sudah 3 kali.suami umur 36 tahun.sy jarang sangat melakukan seks dengan suami.sebulan kadang sekali kadang tiada langsung.kami tinggal serumah bukan jenis pjj.tapi nafsu suami untuk bersama kurang.ada tips x,untuk suami ingin melakukan seks?sy sedih sebab xlame lagi sy akan masuk 30an.anak belum ade lagi.walaupun sy sudah 3 kali misscarriage sy ingin mencuba selagi ade rahim.period sy regular.mungkin rahim sy lemah.tetapi suami tiada nafsu untuk melakukan seks.atau sebab faktor umur kurangnya seseorang itu melakukan seks?sy malu untuk berborak hal ini dengan suami sebab hal ini sensitif.walaupun sudah 2 tahun berkahwin perasaan malu itu masih ade sebab kita wanita.

24 Balas

mungkin suami sis jenis yg malu nk mintak. dlu masa sy kawen bawah 2tahun suami sy mcm tu juga. sbulan bape kali je. sy pun diamkan je. dh lama2 sy goda je dia. pakai sexy. makin lama ok. so dh xmalu nk bincang pasal seks. dia pun ngaku dia takut bila dia mintak nk bsama tu sbb tkut " sy fikir dia kawen ngan sy sbb sexs " 😅 . padahal dia bnafsu je tgok sy . bayangkan hari ke 4 nikah bru On 😂 tp skang sama2 kalau nk masing2 goda masing2. tipsnye sis yg kena buang malu dlu. goda je suami sis ☺

2y ago

😞 sy jenis yg lembut xpandai nk mlawan atau cakap lebih2.sy akn kluar dgn suami atau family je kalau kmane2.kalau just beli barang dapur kdg xde itu je sy kluar sndirian.sbb mase bujang sy dh puas berdikari.tapi sikap suami sy suke tgk porn n jarang bsame sy rase sedih.xde ke ubat titik ke untuk kuatkn nafsu untuk bsame?sbb sy check history browser dia tgk porn mse bsame je.waktu lain xde