suami tidak bernafsu

sy umur 28 tahun.sy berkahwin sudah 2 tahun.sy masih berttc sebab misscarriage sudah 3 kali.suami umur 36 tahun.sy jarang sangat melakukan seks dengan suami.sebulan kadang sekali kadang tiada langsung.kami tinggal serumah bukan jenis pjj.tapi nafsu suami untuk bersama kurang.ada tips x,untuk suami ingin melakukan seks?sy sedih sebab xlame lagi sy akan masuk 30an.anak belum ade lagi.walaupun sy sudah 3 kali misscarriage sy ingin mencuba selagi ade rahim.period sy regular.mungkin rahim sy lemah.tetapi suami tiada nafsu untuk melakukan seks.atau sebab faktor umur kurangnya seseorang itu melakukan seks?sy malu untuk berborak hal ini dengan suami sebab hal ini sensitif.walaupun sudah 2 tahun berkahwin perasaan malu itu masih ade sebab kita wanita.

24 Balas

benda ni kena pillow talk/heart to heart lah sebenarnya. sbb kita kt sini pun taktau suami puan ada masalah ke, penat ke apa kan. ajak suami utk sex tu dah betul tp kalau setiap kali dia mengelak tu mmg nampaknya ada sesuatu yg tak kena. jadi puan kena tanya secara berdepan & jujur kenapa dia mcmtu. mungkin dia tak bersedia lagi nak pikul tanggungjawab sbg bapa? tu pun kita taktau. semua ni hanya puan saja yg akan dapat jawapan bila puan terus terang dgn suami. bila suami dah berumur, faktor sperma tak sihat/subur pun ada kemungkinan sbb puan ckp dah 3 kali gugur. jadi puan kena bgtahu dgn dia realiti ni. kalau mmg puan nak anak & suami tak mau, kena bincang & dptkan penyelesaian. moga dipermudahkan.

2y ago

macam mane nak buat?😞sy xtahu nk cakap mcm mane untuk dia hentikan tengok porn mase bsame.sy buntu