buntu

sy tgh pregnant 37 weeks , lagi 1 minggu nk kena serah diri kt hospital sbb gdm on metformin dgn insulin, dduk rumah 3 beranak saja , sy suka masak ,jiran ada mengadu kat suami dia yg dia tk boleh bau masakan sy sbb alahan , then suami bgtau kat sy , tkkan sy nk stop masak smpai nk tnggu abis alahan dia , suami dgn ank² tk.suka makan kat luar , buntu fikirkan jiran lagi , suami dgn ank² lagi 😣

3 Balas

cakap dengan jiran, baik rejam jelaa kepala tuu dalam air haa takpayah hidu dah orang masak. settle masalah. takpun cakap dengan jiran, mintak suami dia belikan makanan untuk sis dan family. nak masak tak boleh kan. haa😌. biar dia nak terasa hati. kisah pulakk halamakk. mengada🙄

biar je jiran tu. Lantak dia😆. Sy dulu pn alahan bau. Lagi berjiran dgn kaum india n cina. Tiap hari bau kari n colok. Xde la mengada smpi nk suruh jiran stop msk. Common sense la sikit ckp kt jiran tu.

hye sis... sma la Sy pn doc sruh lahir awai 38 weeks... sis dpt try normal dlu x sis..ke brsalin czer?