Wife sy mengadung anak sy selepas kami kawin 1 bulan then pergi cek kandungan dah 4 bulan..terlanjur

Sy tak tau wife sy mengandung 4 bulan selepas kami kawin sebulan..tapi kami penah telanjur..sah ke? Anak tu bin saya ye..

22 Balas

xpela klu dh trlanjur nk buat cmne kita ni sume manusia biasa kan. .xkisah la ank tu sah atau x. .bnyk je diluar sana mcm tu angap pa satu pengajaran buat kita sume xslh klu ank tu bin binti kn abdullah. .xmati pun jnji kita jga bdk tu pnoh kasih syg. jgn bg kasih jika ad ank sah atau pn tidak dia tetap darah danging kita. .kne jujur dimasa akn dtg itu je penting kena bgthu ank bila dh bsar nt. .status nya cmne. .