Wife sy mengadung anak sy selepas kami kawin 1 bulan then pergi cek kandungan dah 4 bulan..terlanjur

Sy tak tau wife sy mengandung 4 bulan selepas kami kawin sebulan..tapi kami penah telanjur..sah ke? Anak tu bin saya ye..

22 Balas

mmng tk bole dibin/binti kn nme encik....tk pe la..yg pnting tu amanah encik..sy pon ade ank mcm tu jgk...mmng sedih jgk...yg pnting dlm surat beranak ade nme encik sbgai bapa..tp tk silap sy...lps isteri encik da abis pntang..encik kne nikah balik dgn isteri encik..tu yg sy tau la...sbb kwn sy penah cter ngn sy...sy pon tk pasti sbb ape kne nikah balik..tp klau encik nk tau kepastian..kne rujuj dkat pjbt agama..