Wife sy mengadung anak sy selepas kami kawin 1 bulan then pergi cek kandungan dah 4 bulan..terlanjur

Sy tak tau wife sy mengandung 4 bulan selepas kami kawin sebulan..tapi kami penah telanjur..sah ke? Anak tu bin saya ye..

22 Balas

Setahu sy kalau baby lahir lepas 6 bulan lebih usia perkawinan baru boleh binkan encik. Sebab kes sy bunting pelamin, pastu baby lahir pramatang 6 bulan, tapi usia perkawinan kami baru 5 bulan terpaksa binkan arwah anak sy bin Abdullah.

2y ago

Itu lahh .. dia ikut bulan kita ..