alhamdulillah..

Sy sudah menlahirkn ank...turun tanda masa p kk dan sakit tu dlm 2 hari pada usia kandungan 37week4day... 3/6/2020

alhamdulillah..
77 Balas

alhamdulillah tahniah semoga baby jadi anak soleh solehah berjaya dunia akhirat 🥰 doakan saya jugak mudah bersalin nanti. ada gdm, jadi kena bersalin paksa 38minggu. sekarang baru masuk 32minggu. perasaan bercampur baur. baru baby pertama.

4y ago

sy dah bersalin pada 37m2h, ketuban pecah awal. byk sgt berjalan kot 😆 baby girl, skrg dh 62hari usianya.

Sye dh msuk 38, jgke 17/6 doakn Sye ye...hrtu bby kerap mngeras pastu p hspital scan smua bby ok..cek jalan bru 1 CM..so sye mntk balik hii skrg sty d rumah je skrg..mnanti saat kelahiran Ank ke 5 insyaallah

4y ago

Amin saya doakn...smoga slmt sis dgn bby...saya pon tgh mgdung ank ke 5..tp bru 4 bln...insyaallah klu ade rzki akhir bln 11 nie juga...

Sama laa kita 37weeks 4days.. Cuma tarikhnya 02/05/20 .. 😄 tahniah puan.. Semoga puan dan bby sihat selalu dan menjadi ank yg soleh dan solehah.. Aminn..

4y ago

Berat anak saya 3.05kg.. Bby boy.. Ceaser.. 😄 sy berpantang sorang sgt stress.. Nasib tak royan.. Hihi.. Alhamdulillah.. Mak mertua pula berumur, umie sy dh arwah.. Memang semua kena sendiri.. Kdng tuu rasa down giler.. Tapi cuba positif sehabis mungkin.. Sekrng dh 50hari..

Macam mana sis rasa sakit2 tu yer? Sy ada rasa sakit bhgian perut..tp skijap2 je..terus da takde..mungkin kepala baby da turun kot..

4y ago

Oo...sy pula rasa sakit kat bhgian bawa perut..tp x selalu..kadang je bila banyak buat kerja..now masuk 35weeks

seronoknya , tahniah n selamat berpantang , baby 1st ke sis ? sy ny due 15/6 tp blm ad tanda2 baby nx keluar , puas da memujuk

4y ago

due sepatutnya bila sis ? blh share tanda2 tx ?

Terima kasih pada semua yg bg ucapan...dan harap semua yg blm bersalin di permudahkan aamiiin

alhamdulillah.. doakan saya jugk.. dh 37 w 2 days..dok sakit2 sikit tpi baby xda tanda nk kuar lgi.. huhu

4y ago

Insyak Allah x lama ag ada tanda sakit sgt kerap

Tahniah sis nk tanye sakit tu mcm mana ye tanda2 dia sy oun tgh tgu nie hahaha takut xtao tanda2

4y ago

Ye alhamdulillah mudah nye sis bersalim doakan sy mcm tu juga y sisn

Doakan Sy bersalin 37/38 weeks jugak ye .. xnak overdue hehe..takott hehe .. btw tahniah sis

4y ago

X sangka sebenarnya ank nk kuar awal...ramai org terkejut dgr jgk.tp alhamdulillah semua selamat bersalin normal

alhamdulilah .. sy da 39 minggu blm ada tanda apapun utk kndungan ketiga ne ..