alhamdulillah..

Sy sudah menlahirkn ank...turun tanda masa p kk dan sakit tu dlm 2 hari pada usia kandungan 37week4day... 3/6/2020

alhamdulillah..
77 Balas

Alhamdulillah. Selamat berpantang ya sis.. sy masih menunggu waktu. Skrg 38w 1d

Alhamdulillah.. Doakan sy jgk sis.. Hope dapat bersalin minggu depan.. Dah 38 weeks..

4y ago

Ye semoga ibu2 yg sedang menungggu kelahiran ni...dpt bersalin dgn mudah 🥰🥰🥰

tahniah awak. selamat berpantang, tgok tangan pun nampak comel 😍

Sama bersalin 37weeks 2 days perut mengeras 2 hari. Alhamdulillah normal

4y ago

Mengeras tu sakit ke? Atau mengeras dia gerak ?

Tahniah..selamat berpantang ya.. Semoga bby n ibu sihat selalu

Tahniah slmt berpantang... Smge baby n ibu sht2 sllu.. amin..

Tahniah sis .. Saye 37 weeks 3 hari tak sabar menanti 😍

Alhamdulillah.. Tahniah. Take care. Selamat berpantang

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Selamat berpantang

Tahniah dan selamat berpantang sis