alhamdulillah..

Sy sudah menlahirkn ank...turun tanda masa p kk dan sakit tu dlm 2 hari pada usia kandungan 37week4day... 3/6/2020

alhamdulillah..
77 Balas

alhamdulillah tahniah semoga baby jadi anak soleh solehah berjaya dunia akhirat 🥰 doakan saya jugak mudah bersalin nanti. ada gdm, jadi kena bersalin paksa 38minggu. sekarang baru masuk 32minggu. perasaan bercampur baur. baru baby pertama.

4y ago

sy dah bersalin pada 37m2h, ketuban pecah awal. byk sgt berjalan kot 😆 baby girl, skrg dh 62hari usianya.