alhamdulillah..

Sy sudah menlahirkn ank...turun tanda masa p kk dan sakit tu dlm 2 hari pada usia kandungan 37week4day... 3/6/2020

alhamdulillah..
77 Balas

Sye dh msuk 38, jgke 17/6 doakn Sye ye...hrtu bby kerap mngeras pastu p hspital scan smua bby ok..cek jalan bru 1 CM..so sye mntk balik hii skrg sty d rumah je skrg..mnanti saat kelahiran Ank ke 5 insyaallah

4y ago

Amin saya doakn...smoga slmt sis dgn bby...saya pon tgh mgdung ank ke 5..tp bru 4 bln...insyaallah klu ade rzki akhir bln 11 nie juga...