Doakan sy dpat lahir twin normal

Sy skrng da 33 week..xlrat nk bwak perut sb rsa berat sngt..next week akan discuss ngn doc cara kelahiran babies..doakan smoga sy dpat lahir twin normal sb nnti sy akan pntang sndiri sb orng tua da mninggal.. sy balikkan doa orng yg mndoakan sy pda anda smua ya, allahumma amen 😊🤲

Doakan sy dpat lahir twin normal
26 Balas

sis jenis twin dcda or mcda?bkongsi uri ke tdak? sy pn twin tp baru 26mnggu... xlarat nk bjln... duduk lama xbole,bdri lama xbole,serba serbi xkene... doakn sy juga yer bole bsalin normal... kalau bole sy xnk bsalin czer,pgerakkan terhad... sy doakn sis dpmudah kn smasa bsalin dan bsalin scara normal....moga sis dan baby sihat ....

2y ago

sy pun mcda jgk, tpi bru 23weeks, jumpa o&g mggu lepas doc bgtau kne admit 37weeks sbb nk kne induce...mmng klu twins mcm nie ke?