Normal ke perut nak masuk 12 week tp belum ada bump ?

Asalam smua momies ✨ ada x yg prgnt sni nak msuk weeks ke 12 blm ada bump langsung ? brpa week bru muncul eh ? sbb sy tgk kwn2 lain 12 week da ada baby bump . huhu ni 2nd tme sy prgnt tp yg 1st ggur masa 5 week . doakan sy smoga kalini selamat smpai lahir ya momies smua . Aaammmiinnnn yra 🤲✨

2 Balas

wassalam dear. normal je dear. mcm sy badan kecik dlu masa anak first mmg leper je perut tu smpai laa dh nk masuk 25weeks. Tu pun sikit je nampak baby bump nya😆 ni preggy anak kedua baru laa awal merasa baby bump, 10 weeks dh buncit sikit🤣

2y ago

ohh cmtu eh ahhaha alaa comel , maseh awak tlg jawab 😘😘

Wasalam..12w tu cuma buncit saja, blh tahu janin size mcm mana & rahim baru nk mmbsr. 28w+ baru blh nmpk ketara.

2y ago

ohh mcm tu eh , maseh awakk 😘😘