IT'S A TWINS!

Alhamdulillah ya Allah.. 10W4D baru tau peknen twin.. patut rsa perut besar smacam.. syukur.. doakan kandungan sy slamat kali ni..taun lpas 31 week sy prgnant baby mninggal dlam perut..dan taun lpas juga sy di uji kehilangan orng tua tersyang dn abg2 asbab covid..😭 smoga kali ni babies stay ngn sy hingga slamat melahirkan,sempurna akal dn shat tubuh bdannya 🤲🤲 #baby2022 #twinbabies

IT'S A TWINS!
42 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

tahniah sis😍sy dh 26hari lewat.. tp cek upt -ve😢 ade scan mase 17hari lewat tp klu ikot dr tarikh last period tu.. sy dh 5w5d.. smpai skrg masih xde period ag.. sy kena repeat scan 8 feb nnti.. risau jugak.. sbb sy xpnh lewat smpai mcm ni..cek upt pulak negatif.. sedih.. takut.. semua ade.. 20 jan ni kena amik booster.. tp x tau nk amik dulu atau postpone...

Baca lagi
4mo ago

saya kan haritu masa check upt negative, saya check opk. kalau double line berhari2 tu pregnant lah tu 😅 line opk pekat sangat2. time tu pulak bukan saya punya waktu subur. jadi saya syak saya pregnant. Alhamdulillah skrg check upt dah terang double line

Ya Allah tahniah sis atas rezeki yg tak disangka2 😍 rezeki tahun baru! Jaga kandungan baik2 ye sis👍🏻 jgn buat kje berat and jaga pemakanan✌🏻 smoga kalini membawa rezeki yg melimpah ruah pada sis dan husband. Saya doakan moga segala urusan sis dipermudahkan ye amin🤲🏻❤️

4mo ago

Ya Allah sis sedih dgar berita sis. Tapi sis tetap kuat, dan alhamdulillah Allah SWT tu maha menggantikan yg lain. Rezeki yg tak disangka kini dah diberi. Syukur atas pemberian tuhan. Tahniah ye sis amin moga2 sis dilimpahkan rezeki yg berlipat ganda ye amin🤲🏻❤️

Alhamdulillah..tahniah sis..smg dpermudahkn urusan & selamat semuanya..saya 2nd pregnancy pn twins tp xrezeki lagi.. miscarriage lagi..💪sedang berpantang..ttc7yr..doakn saya pregnant semula😊

alhamdulillah tahniah sis semoga dipermudahkan segala urusan sis dan baby.. doa kan sy juga tahun lepas bulan puasa baby meninggal masa umur 2hari dekat nicu masuk tahun baru rezeki pregnant lagi

ya Allah sungguh cantik aturan-Nya. Hilang satu diberi Dua sekaligus. 🤲Doakan Saya hamil juga ye kak.. TTC 2 tahun October 2021 keguguran juga.. nak rasa juga ada zuriat🥲

alhamdulillah syukur sis... rezeki awak.. tumpang gembira.. jaga baik2 ye.. jgn lasak. pemakanan jaga 🥰 smoga dpermudahkan urusan kite semua mommy2.. aminn2 yra

Masha Allah.. Alhamdulillah! Tahniah sis! Jaga diri elok2 ya.. Kalau nak buat kerja rumah buat yg ringan2 dan elak paksa diri ❤️. Banyakkan rest juga 🌹

sorry nk tnya yng baby 31 week mninggal dlm perut kenapa ya...sya bnyk tngk kt post fb bby mninggal dlm prut..just nk thu sbb skurang sma2 alert🥺

Wahh. tahniah sis. Alhamdulillah.. rezeki sis. in shaa allah sis n anak2 sis selamat dilindungi Allah.. jage kesihatan ye. 🌼

Wah Alhamdulillah congratulations!! Doakan saya juga, baby saya meninggal 27 weeks tahun 2020 🙂 moga dpt kembar juga ameeen 🥰