Doakan sy dpat lahir twin normal

Sy skrng da 33 week..xlrat nk bwak perut sb rsa berat sngt..next week akan discuss ngn doc cara kelahiran babies..doakan smoga sy dpat lahir twin normal sb nnti sy akan pntang sndiri sb orng tua da mninggal.. sy balikkan doa orng yg mndoakan sy pda anda smua ya, allahumma amen 😊🤲

Doakan sy dpat lahir twin normal
26 Balas

sis jenis twin dcda or mcda?bkongsi uri ke tdak? sy pn twin tp baru 26mnggu... xlarat nk bjln... duduk lama xbole,bdri lama xbole,serba serbi xkene... doakn sy juga yer bole bsalin normal... kalau bole sy xnk bsalin czer,pgerakkan terhad... sy doakn sis dpmudah kn smasa bsalin dan bsalin scara normal....moga sis dan baby sihat ....

2y ago

sy pun mcda jgk, tpi bru 23weeks, jumpa o&g mggu lepas doc bgtau kne admit 37weeks sbb nk kne induce...mmng klu twins mcm nie ke?

smga dipermudahkan sgalanya Aamiin Allahumma Aamiin , sy pun tgh menunggu hari nk bsalin , moga2 sy dpt bsalin normal dan dipermudahkan sgalanya Aamiin Allahumma Aamiin🤲🏼

2y ago

tmaksh mendoakan Aamiin Allahumma Aamiin 🤲🏼☺️

Semoga dipermudahkan urusan. My sis baru lahir kan twin awal bulan 6. Gegirl dua2. 1st normal. Second emergency czer coz dia berpusing lepas yg kedua keluar.

smoga d permudahkan urusan sis bersalin nnti.Saya doakan sis dan baby twins sis selamat kluar dri rahim.Mmbesar dgn sihat walafiat.Aamiin allahumma aamiin.

2y ago

aamiin makaseh sis

semoga dipermudahkan segala urusan dan selamat bersalin anak twin awak...doa kan Sya juga bisa lahir normal anak twin saya dgn selamat

Aamiin..smOga urusan sis d permudahkan nanti..amal kn dOa nabi yunus ya sis.. dOakn kami ibu² yg lain d permudahkan urusan juga..

aaminn ya mujib..smoga dengan izin-Nya mommy dpt bersalin baby twins secara normal & smoga semuanya dipermudahkan🤲

semoga dipermudahkan urusan bersalin momy..semoga kandungan dilindungi selalu..x sabar nk tgk twin keluar..

InshaAllah, semoga dipermudahkan urusan. Kalau xde apa2 masalah/risiko doktor bg je kan bersalin normal.

Aminn. Inshaallah. Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis. Semoga sis dan baby twin sihat2 ❤️