Hospital SB

Hi saya firstmom 🥰. Nak bertanya kt sini . Nnti da bersalin , kt hopital tu ank kita pkai bju kita bawa atau bju hospital ? Hospital sungai buloh . Saya twin and mgkin dokter bagi bsalin 36 week. Skrg 33 week. Dokter kata baby da dua2 turun. Skrg

4 Balas

Kalau ada baju sendiri boleh je bw and prepare siap2, kalau baby bru keluar selalunya nurse akan pakaikan baju yg kita bw tu. lepastu kalau baju kita bw tak ckup, boleh je minta dgn nurse baju hosp.

baju spital..balik baru baju sndri.. thun lps anak sy awal2 kua je baju sndri..pstu tuka baju spital smpai dschagd bru baju sndri.spital sg buluh juga..sy amek fpp

selalu pakai baju hospital je kalau gov. nak bawak baju sendiri pun xde masalah.

Nurse tempat sy pesan standby baju butang depan, pmpers, napkin