muntah

Sy skrg baru 10 minggu, tp selera sy on off la.. Ada hr OK je mkn.. Ada hr plk, mkn je muntah.. Mkn je muntah.. Biasa minggu ke berapa baru selera kita OK blk.. Berat pun dah turun 3 kg ?

1 Balas

muntah tu normal sis. Hormon tgh meningkat kan. InshaAllah cari makanan yang buat sis x muntah. And at the same time makan makanan sunnah supaya bagi tenaga dekat sis. Muntah ni banyak hilang tenaga that is why sis turun berat badan. InshaAllah biasanyaa laa, akan kurang dah masuk trimester kedua.