14 minggu tak selera makan lagi

Siapa pernah dh masuk 14minggu,still tak selera mkn.. bukan loya..tp boleh mkn sikit je.. pastu xselera dah, mase ank 1st selera mkn.. cume loya dan akn muntah balik, ni.. tringin mkn .tp nk mkn je..dah dpt..jd xselera.. berat mkin lame..mkin trun, hrp bby ok la mmbesar nye..

2 Balas

sabar ya mommy, 14w mmg masih fasa awal pregnant .. tggu 20w ke atas, kemungkinan time tuu selera makan dah start nak naik balik 🥰

normal