Berat static

Hi sis..sy 14w dah tp berat x naik x turun...normal ke tu? Mkn cm biasa je.. awl2 la kurang sket sbb mkn muntah..ni rasenye selera dah mcm biasa tp berat x naik lgsg..sme mcm awl2 pregnant..risau pulak kt baby..#firstmom

4 Balas

normal. saya awal pregnant berat turun lagi tu 3kg pun dr kata ok sebab baby masih membesar normal. berat saya je yg turun waktu tu maknanya.

sy berat turun stgh kilo Dr 10 mggu ke 15mggu.. hihi . norml je doc gtaw.. InsyaAllah nnt naik mndadak la pulop😆lgpun sy ad gdm dc.

saya pun turun juga walaupun makan macam biasa . dahla under weight 😅 Setiap Kali pegi kk nurse tanya kenapa asyik turun ja.

same like me. dari awal pregnancy berat mantain tak turun tak naik