Hb Rendah

Sy skg 26 weeks.. Sblm ni catatan 13 drop ke 12.. N terkini drop lagi ke 11.. Start drop bila consume obimin.. Jadi skg sy amal ubat 4 serangkai iaitu Vit c, vit b complex, folic asid n iron 1 biji. Boleh bagi tips x apa yg korang amalkan utk naikkan balik hb.. Risau next review hb makin drop je.. ?

1 Balas

perlu memperbanyakkan makan daging, telur produk tenusu, sayur-sayuran, buah-buahan dan bijiran untuk mencegah bahaya HB rendah ini