Nak minta tips naikkan hb.. Sy skg preggy 24w2d.. Kemrin cek hb drop jauh sgt dari 13>11.

2 Balas

nk hb cantik kena elakkan benda² ada kafein even milo sekalipun. apatah lg kalau kopi yg kaw². minum sikit² blh la. kwn sy minum susu kambing perisa kopi. walaupun rs kopi tu tak kaw pun tp disebabkan itu HB dia drop. selain tu blh mkn kerang utk naikkn hb selain ambik vitamin yg klinik bagi. mcm sy mkn obimin je. dgn lg 1 lps mkn vitamin jgn terus minum susu. seeloknya minum susu sblm mkn vitamin baru la zat² dari vitamin tu dpt badan serap

saya minum susu hl and makan iberet alhamdulillah setakat ni tak pernah drop bacaan hb

7mo ago

tp ikut body masing masing. ada yg ambil ubat hospital hb dia ok ada yg makan iberet dia ok hb nya.