Alah bau wangi, segala sabun

Sy skg 10 weeks.. dari awal preggy smpai skg Sy alah semua sabun. Bau je nk muntah, mual. Hari² stress nk Mandi or nk masuk bilik air.. sabun basuh baju lg la. Smpai tgk bj dlm bakul pon nk muntah.. ade yg mcm Saya ke? Bole x suggest sabun ape yg bole pkai.. skg Sy pkai cetaphil.. tp Mandi x puas. Dilema btol

10 Balas

😅sama la sis .. sy mandi smpi sepit hidung sbp bau wangi nk dlm bilik air lagi2 lifebour merah sampai dh bsalin benci bau sabun tu

3y ago

hahaha.. Saya pon bakal bnci bau sabun dettol tu. haha