Muntah lepas maandi..

Hai, sy dah 17 weeks masih muntah..lagi2 lpas mandi..doc pon kata pelik jugak😆.. sy stiap kali mandi mesti nk muntah..bkn sbb bau sabun or apa..lpas je jirus badan tu mesti mual..lpastu klua ler muntah..ad yg mcm tu jugak x?

6 Balas

Saya pun mcm tu sampailah 18 week. bila air kena perut ja. mula lah meloya tu datang, kekadang muntah kekadang keep on meloya. Dan Until now setiap kali gosok gigi memang akan jadi loya bila nak bilas. Muntah.

8mo ago

kan..same la..

sma lar sis..sy anak first sma yg second nie pun..macam tu juga..mandi ja,mau muntah..keluar muntah bru ok mandi..

8mo ago

sama2...🤭

normal Tu sis.. sya dh 21 week Masih meliur sis.. kalau keluar Ada jer bekal plastic dngn tisu

sama lah sy sis , tiap kali mandi asik nak muntah je tiba2 . taktahu la knapa . sy abaikan je 😂

8mo ago

same ye?..ok la ad geng..hehe

😅😅 lepas tu rasa mls mandi sbb malas nak hadap muntah2😅😅

8mo ago

iyeee..tkut nk mndi rse..tkut muntah 😅

Pembawakan budak kot