Alah bau wangi, segala sabun

Sy skg 10 weeks.. dari awal preggy smpai skg Sy alah semua sabun. Bau je nk muntah, mual. Hari² stress nk Mandi or nk masuk bilik air.. sabun basuh baju lg la. Smpai tgk bj dlm bakul pon nk muntah.. ade yg mcm Saya ke? Bole x suggest sabun ape yg bole pkai.. skg Sy pkai cetaphil.. tp Mandi x puas. Dilema btol

10 Balas

Sama macam saya sis. Segala jenis sabun, segala jenis perfume, segala jenis ubat gigi semua tak boleh bau. Kalau bau mesti mual and muntah. Sekarang dah 16w pun still lagi tak boleh bau semua tu. Cara saya, saya try cari sabun yang bau dia tak menyengat or wangi sangat. Cari yang light2 je bau dia. Insyallah kurang sikit rasa mual2 tu

3y ago

uishhh da 16 w still lg ek. semoga dipermudahkan segala urusan kite semua