Alah bau wangi, segala sabun

Sy skg 10 weeks.. dari awal preggy smpai skg Sy alah semua sabun. Bau je nk muntah, mual. Hari² stress nk Mandi or nk masuk bilik air.. sabun basuh baju lg la. Smpai tgk bj dlm bakul pon nk muntah.. ade yg mcm Saya ke? Bole x suggest sabun ape yg bole pkai.. skg Sy pkai cetaphil.. tp Mandi x puas. Dilema btol

10 Balas

same mcm sy..cume blh bau sabun tokol y ijau..gambar burung tu..rse nk gigit je mkn..kalau sabun lain nauzubillah..rse xnk msuk blk air..nk2 sabun lifebuoy..sabun pinggan pn😞

2y ago

y ni je y Sy blh bau..pkai smpai 9 bln..klu x..x bersabun la