SAKIT PADA ARI² KIRI

sy selasa ni usia kandungan masuk 36week. Sy pregnant ank ke5. Rasa jauh jarak ank 4thn dgn yg ni. Jd sy nk bertanye...normal ke sakit ari² tu. Makin lama makin sakit. Kira ni dh 2@3hr rasa nye makin skit. kwn sy kata..ank ramai takot jln sng bukak. Kekadang smpai xde rasa sakit contraction. patut ke sy ke hspt cek bukaan?? Sy pon gdm on diet...

2 Balas

Sy skit belah kanan n mak sy ckp sometimes sbb baby trselit..just betol kan perot skit n dah ok..