Sakit ari-ari

Assalamualaikum.. sy nak tnye .ada tak ibu2 sakit dekat ari-ari.. kandungan masuk 15 minggu.. masuk terimester ke 2 kerap sangat sakit ari2. Normal ke.. kadang2 sampai nk jalan pon sakit masa kena tu.. sorry ..x pernah rasa ..masa ank first x pernah ade pape masalah.. ni second.. dah cek doc..dia ckp xde pape .bby sihat.. kencing kotor xde . . Tp lepas jumpa doc kerap jd lg . Xkn nk pergi doc lg.. tnye dulu ..kut2 ada yg sama kes.. tq

1 Balas

Sy kne bila wktu mlm. 😅 nk tdur susah sikit. Berpusing2 cri posisi. N mnjd lg senaknya bila pundi penuh. Confuse kdang2 nk kncing tp x rse. Dduk dkt toilet dh kncing bru lega. Risau jgk uti. Tp so far x de sakit belah kidney.