Alhamdulillah

Selamat melahirkan baby girl seberat 3kg pd 23/6/2019...ikot due 28/6 ni..syukur pd allah??

53 Balas

Congrats sis, selamat berpantang.. Sy dah nak masuk 39 weeks tp baby mcm xde tanda nak keluar lg pon.. Mommy dah xlarat nak jalan bawak baby berat and besar..

Tahniah.. Rajin2 jenguk sini.. Segala kemusykilan ketika berpantang boleh tanya disini.. Otai2 akan menjawap dgn ikhlas .. 👍👍👍

Alhamdulillah... Selamat berpantang sis... Dan semoga ank ini mnjadi ank yg solehah... Aamiin Allahumma Aamiin 🤲💕

Tahniah sis selamat berpantang.... Sy due minggu ni x tau la nk keluar awai ke x heheh😃😃

5y ago

Moga dpermudahkn..in shaa allah

Alhmdulillah syukur kepada Allah.. Moga awak & baby sihat selalu. Amin3 ya robbalamin

tahniah...xdijangka awal dr due sbnar..saya sllu awal dr due sbnar...😍

Thniahhhhh ... slmt brpntg..doakn sy juga slmt brsalin.. bby sht 😚

Alhamdulillah bestnya... Sya punya turn lagi ni.. Dah overdue.. 😢

5y ago

Moga dpermudahkan..in shaa allah

Tahniah...selamat berpantang...doakan sy jgk ye...due 13 july nanti

5y ago

Tq...mudah2an

Alhamdulilah. Tahniah sis dan selamat berpantang 😍