hai... assalammualaikum.. sy pregnant ank first baru 16minggu.. 3tahun menanti.. alhamdulillah..

Sy selalu rasa sangsi.. Adakah baby dalam rahim saya dalam keadaan yg baik.. Ad ta yg mcm sy? Setiap kali pergi klinik sy risau..

29 Balas

Samala sis.. sya pun slalu nervous kalau maw pgi scan.. hari isnin msuk 14 weeks lepas 5 tahun menunggu

Alhamdulillah. Keep positive sis. Doa mtk dgn Allah selalu .. semoga Allah lindungi sis dan kandungan

Hai sis..sya pun sama..5thn menanti baru disahkan preg..tpi bila nak g check up je mesti risau sgt2

5y ago

Kannn...nak kata takut prosedure tak..lebih kepada takut keputusan

Wslm..normal sis...byakkan berdoa n pkir baik2 je..inshaAllah semua selamat

Alhamdulillah. Sme la sis. Xpe. In sha allah semuanya sihat.

Alhamdulilah, tahniah sis,jaga makan,jaga ksihatan tau

Tahniah. Slalu be positive sis. InsyaAllah semua okay

Insya Allah mommy...semoga baby n mommy sihat2 jer...

Fikir yg baik2 n hrp je bby sntiasa mmbesar n sht

Eat well and rest well especially in early weeks