Alhamdulillah setelah stahun lebih menanti doakan sy n kandungan sihat n smuanya berjalan lancar

Happy + risau sbb hari first tuu ad spotting..adakah normal 😔

Alhamdulillah setelah stahun lebih menanti doakan sy n kandungan sihat n smuanya berjalan lancar
16 Balas

Alhamdulillah..thniah sis..semoga ibu dn bakal baby sihat2 hendaknya ..better sis terus rujuk doctor..doakn sy yg masih menanti zuriat sndiri ya🙏🏻ttc 6tahun

3y ago

InsyaAllah teruskan usha n bertawakal yee 🤲

tahniah sis..spotting awl kehamilan x bgus sis. klau belum pergi kk. blh ke klinik swasta dlu utk scan n dptkan ubat dr yg folid acid dgn dusphaton utk kuat kn rahim

3y ago

insyaAllah..moge baik2 shj ibu n baby ☺️☺️☺️

Alhamdulillah tahniah sis. Kalau spotting tu sikit normal mungkin sbb proses utk melekat lg. Tp kalau berlarutan kena pergi hospital

tahniah semoga dipermudahkan segala urusan sehingga bersalin..doakan saya jugak ya..teringin nak bau baby..x de rezeki lagi.😊

3y ago

Amin..insyaAllah mudah mudahan 🤲

Tahniah. Jaga kesihatan diri dan kandungan. Sy doakan urusan sis dipermudahkan. Aamiin. Doakan sy juga ye😊

tahniah..semoga dipermudahkan semuanya. take care😘

tahniah.. jika drh berlarutan sila ke hospital ye..

Congratulations ❤️❤️❤️ Take care hun

Tahniah.. Semoga diprmudahkan segala urusan sis

alhamdullilah dan tahniah sis