supplement ap yg sesuai utk berpantang ye?

Sy da 32minggu , brg² baby da start beli . jdi brg² ibu masih otw . set berpantang mcm bnyk sgt jenis sampai sy ta sure mne yg better ? Ad pndgn ta ? Boleh share . ni ank first ?

2 Balas

Hai tyqa 🤗 wasap qila meh, qila share supplement berpantang yg bukan setakat boost tenaga tp juga dpt bantu memekatkn susu, mempercepatkan penyembuhan luka, Ser berpantang shaklee www.wasap.my/+60163585235

Sy ank first jgk.. Bru je beli rini set pantang ibu.. Sy beli set nona roguy.. Rmai ckp elok...sndri blom cuba lgi. .😁