pregnant but unknown location...

assalammualaikum na tnye .. sy prgi hosptal dsbabkn saket prut sblh knan smpai ke pinggang... bt utp sy dsahkn prgnant.. cume scan ta nmpak ap2 dn doc bt ujian darah..utk result yg lbih tepat sy prgnant or ta.. dn ujian drh pon mnunjukn sy prgnant.... cume skrg unknown loction.. lgi 2mggu skli lgi dtg utk scan.. sy ad bleeding skit 1titik 2titik stiap pgi slps kncing... adkh normal?? dn sy jugak ad fibriod di rahim sy ..adkah itu punca scan ta nmpk kntung ?? or mgndung diluar rahim??

3 Balas

Berkemungkinan tu puan. It is OK. Puan bertenang, amalkan pemakanan dan gaya hidup sihat juga jaga postur sesuai kehamilan. Doakan semua baik tanpa mudarat

1y ago

🌻

sekarang macm mana puan ?

5d ago

itu tahun 2022 buln 12... sy chemical pregnancy... alhmdulillah buln 12/2023 sy prgnant lgi skli... alhmdulillah skrg dh 5bulan prgnant.. fbroid msih ad gak 8cm

kes kita sama puan

1y ago

allahuakbar..... mogaa allah jaga awk lindungi awk ... truskn brzikir brdoa...allah na rancng sesuatu yg baik utk awk tu .... insyallah.... aminnnn aminn aminn ya mujibbb ... kuatkn smgat awk ye...