Pp Low

Sy sekrg dah 35weeks dan 4hari. Semalam check dkt hospital. Doktor bgtau sy placenta sy masih di bawah tp type 1... Doktor bgtau jugak yg bby sy songsang.... Mummy sume ada tak yg pernah kena mcm sy. N apa mummy buat.. Sy risau. Hati tak tenteram.... Doktor kata lg 2minggu baru decide.. 😭 😭

2 Balas

First if sis alami pp ni.. sis jgn stress.. bykkn bedrest..jgn angkt berat2.. cer try sujud or etc yg ada dorg share tip trsebut.. sbb stiap org brbeza..ada yg brjy ada yg x..mcm sy pnh try..tp.xbrjy...bby breech dan pp type 3 ms tu.. sy brsalin ms 34minggu..klu alami bby songsang doc akn buat ecv sblm kita bersalin..jd sis jgn risau2 k..just doa yg trbaik mg d pmudahkn segalanya...dan more positif... In shaa Allah smua yg baik2 juge akn brlaku...jg dri ya 😉

4y ago

Allahuma aamiin

Try buat position sujud atau menonggeng lama2 setiap hari

4y ago

Tu laa. Nak try buat takut bleeding kan. Takpe laa, doa banyak2 ye sis 💪♥️