Sedih

Sy sedih.. Suami sy ske sgt chat dgn pompan laen mlm mlm.. Pompan yg seksi seksi lak tu.. Ape motif dia.. Lpstu dia pndai delete utk hilgkn bukti.. Kdg kdg dia tlupe.. Kantoi tp sy buat buat x tau.. Tp bile dh byk kali rase sedih sgt.. Sy ni ngndungkn anak dia.. Xtau nk luahkn dkt siapa..

25 Balas

Slow talk dgn husband.. N jgn stress2 sgt sis demi ank dlm kndungan..

Tegur je husband tu. Kalau tak ditegur, kang makin menjadi tak sedar diri.

5y ago

Kalau sy dh blah balik kg. Nobody should treat wife like that.

Kiakagung saitu .. jng stress dear dmi ank dlm kndungan

Sis block pompuan2 tu lepastu delete.

Sis sudah bincang dgn suami Ke?

Buang jk hp dya tu....emmmm

campak je tepon somi tu..

😔😔😔😢

Sabar ye sis.. dugaan orang ni lain2.. insyaAllah mungkin itu cara Allah nak bagi pahala sabar kat sis.. i know it is not easy.. nasihat saya.. sis boleh banyakkan tengok video ceramah ustazah Asma Harun kat utube or FB.. dia banyak share pasal ilmu rumahtangga n zikir2 yang bermanafaat.. semoga pembaca yang lain turut bermanafaat dgn post ni.. take care sis

5y ago

Lps sy tgk ramai org bg smgt dkt sy, sy rase lega sgt.. Jd semakin positif.. Sy pn xnk laaa slalu bsedihh.. X elok kn.. Sy kalau ade time je mmg sy akn cek hp dia.. InshaAllah... Mudah2an suami kite berubah tggl kn semua bnde yg x patot tu dan bertaubat.. Aminn

Sme la situasi mcm sy sis. Hnya Allah je yg tahu. Dah la preggy mse tu dlm 4bulan..ank prtma..bru je kwen bulan..xsgka dia snggup msg ngn ppuan mcm tu..dpn sy baik sgt..lyan sy mcm xde mslh pn..dh la msg berbaur lucah..mcm dia xpuas je bila brsme..tp bila brsme. Dh kntoi..dia kta myesal sgt dh buat sy mcm ni..sy dh bg amran dkt dia..klu buat lg...Hnya Allah yg taw apa kesudahannya. Mntk doa je dr Allah moga dia xulangi dan btul2 mnyesal apa yg dia dh buat slma ni.