pening dgn sikap ank sulung

Sy sedang hamil masuk 6 bulan...ank sulung sy suka bermain dgn lasak di bhgian perut sy ketika sy berbaring.. sy akn terus bangun.. dy suka tolak2 dan menghentak kan kepala pd perut sy,kdg2 dy suka memanjat dan duduk diatas perut sy..sukar utk bertindak kasar.. ank sy baru masuk 2 tahun..dy jd mcm ni sejak sy mengandung..sblum ni dy elok je.. dan xpenah kasar2..

1 Balas

Biasanya ada kaitan dgn jantina baby dlm perut. Tapi tak ingat jantina berlawanan atau sama. Dia macam tak ngam laa nak dapat adik tuu 😁