baby x berapa na mkn..

Selamat pagi ..saya na tny la ..knp ank sy mcm xlalu na mkn ..dy lagi suka mkan mknan mcm finger food ..nasi dy mkn skt je ..sy hari2 masak mcm2 utk dy..but ank sy mcm xnk mkn ..kdg2 sy terpkir sy masak xsdp ke ??

1 Balas

Anak umur bape?

5y ago

Agak2 cukup utk baby..atau sis boleh asingkan makanan ms msk utk bahagian baby, letak garam hujung2 sudu je..kita org dewasa ni kdg2 ada yg suka letak garam byk tp still kata x masin..hihi