scan xnampak

Sy scan masih xnampak lagi..upt positif doc siap tye berapa kali buat upt, sy test byok kali jgk buat upt tu, baru g klinik.. pastu doc kate plak xpasti sy ni mengandung ke xni.. so ye suruh scan balik lagi 2 minggu...risaunye saya... da 5 thun sy tggu berita baik ni.. ade sape2 yg alami mcm ni x?

7 Balas

puan, upt yg +ve tu bwa la g klinik utk pmbuktian...klu kt KK, upt +ve tp samar, Dr akn aggap -ve...melainkn 2line yg terang...klu puan scan, kndungan bwah dri 6w, kmungkinan kntung pun xnmpk lg...nk tgok janin, better 8w keatas..