Susah tidur mlm

Sy pregnant dh masuk 17minggu. Dah seminggu ni sy susah sgt nak tidur mlm, rasa bdn panas, dah mandi mlm sebelum tidur pun tak bole lelap mata. Kipas dpn mata pun rasa panas. Sampai berpeluh peluh. Ada tak yg sama mcm sy? hehe?

11 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Sama mcm saya, pkul 2-6 am, jadi burung hantu...kesian kat suami, bagun pagi uruskn diri sndry, lpas to mai kiss sy, trus g kerja😭😭😭....

2y ago

Ohh sy buat sarapan bagi dia bwk bekal gi kerja. So dia join sarapan dgn kawan2 dia. Sy smpai tak tahu nak masak ape utk sarapan 😂 tapi seronok laa takyah buat sarapan, pening jugak pikir nak masak ape 😅

Gitu laa sis kalau dah preggy ni. Kadang2 tak panas pun still susah tido. Siang elok je tido lama. Kalau malam payah bebenor nak lelap 😅

Super Mum

..normal je.. lepas mndi pon rasa mcm panas jgk kan.. lepas tu selalu rasa nak minum sejuk2.

Smaa la jgkk... Smpaii bpeluhh2... Psg kipas abihh kuatt pon.. Still pnas

VIP Member

Hheeh..biasa tu sis..skrg cuaca panas sama..sy minum air ja byk2

VIP Member

Sama la...badan lenguh2..sakit ari2..malam2 xleh tdo..

Lagi besar perut lg susah nak tidur..rasa panas je

VIP Member

Tu normal sis..spnjng preggy akn alami nya 😉

VIP Member

Normal sis. Saya pun mcm tu masa pregnant

normal je tu sis due date bile? 😍