Dah seminggu tak boleh tidur malam langsung sebab PANAS

Saya sekarang dah 35 minggu 2 hari . Dah seminggu tak boleh tidur nyenyak langsung pada waktu malam . Panas dia takdelah sampai berpeluh bagai tapi terasa bahang dalam badan ni 🥺 mandi pun dah macam tak rasa apa dah em tetap jugak panas . Mommy2 ada tak tips macam mana nak kurangkan panas dalam badan ni ?

2 Balas

Hmm tah la sis.. sya pon gitu.. memang duduk depan 2 kipas.. berpeluh jugak.. merengek jugak la kekadang.. tapi nak buat mcam mana kan.. layankan jela demi baby🥲😂

Samaa siap minta husb pasangkn aircond... Hihihihi