Susah tidur mlm

Sy pregnant dh masuk 17minggu. Dah seminggu ni sy susah sgt nak tidur mlm, rasa bdn panas, dah mandi mlm sebelum tidur pun tak bole lelap mata. Kipas dpn mata pun rasa panas. Sampai berpeluh peluh. Ada tak yg sama mcm sy? hehe?

11 Balas

Sama mcm saya, pkul 2-6 am, jadi burung hantu...kesian kat suami, bagun pagi uruskn diri sndry, lpas to mai kiss sy, trus g kerja😭😭😭....

4y ago

Ohh sy buat sarapan bagi dia bwk bekal gi kerja. So dia join sarapan dgn kawan2 dia. Sy smpai tak tahu nak masak ape utk sarapan 😂 tapi seronok laa takyah buat sarapan, pening jugak pikir nak masak ape 😅