uri ke bawah

Sy pregnant 28 weeks.. Tdi baru scan, doktor sahkan uri sya dh kebawah.. Ape yang perlu saya lakukan..?? Ade cara x nak naikkan balik uri .. Saya takot klau perlu ceaser..

13 Balas

Uri xda cara naikan... Jgn sesekali urut sis.. Sbb blh menyebabkn pendarahan.. Doktor slalu akn nasihatkn elakn bersma suami dulu.. Slalu dia pndai naik sndr bila kandungan makin bsr juga.. Kalau ada pndrahan cpt bawa ke hsptl sis.. Sya dulu pn uri d bawah.. Kalau uri x ttp hbs pintu rahim msh blh branak biasa tu sis.. Jgn risau.. Dktr akn bgtau tahap2 dia